Adverteren op de FRLgids


Op de FRLgids zijn duizenden links naar Friese websites verzameld. Alleen al door opname in een van onze rubrieken kan het dataverkeer naar uw website sterk toenemen. Uw link wordt door ons GRATIS geplaatst. Wilt u uw website in meerdere rubrieken of linkpaginas linken, dan vragen wij een bijdrage. Neem hiervoor contact met ons op.

Wilt u een maximum aantal bezoekers trekken, plaats dan een banner op de FRLgids. Voor een laag bedrag kunt u uw website op een aantrekkelijke manier promoten.

Banners

Adverteren gaat door middel van het plaatsen van een banner, die gelinkt wordt naar uw website. Er zijn twee formaten: de Kleine Banner en de Grote Banner. De Kleine Banner is 120 x 60 pixels en verschijnt aan de linkerkant van een FRLgids subdomein. De Grote Banner is 234 x 60 pixels en staat bovenaan een FRLgids subdomein.

Tarieven

De kosten voor het plaatsen van een banner worden per subdomein berekend. Zo'n subdomein is bijvoorbeeld 'auto.frlgids.nl', of 'it.frlgids.nl'. Voorlopig hanteren wij (ter kennismaking) een vast tarief per periode.

Aanlevering in JPG- of (animated) GIF-formaat. Grootte maximaal 30 Kb. Eventueel kunnen wij voor u een banner ontwerpen.


Contact

Adverteren op de homepage www.frlgids.nl, of in de nieuwsbrief kan ook. Deze en andere vormen van promotionele aandacht in overleg. Neem contact met ons op voor meer informatie, of het maken van afspraken.

De FRLgids wordt, samen met FrieslandTotaal, uitgegeven door Hegedyk Media. Beide site trekken samen per jaar ca. 200.000 unieke bezoekers.


Hegedyk Media
Ritsumazijl 10
9034 XG Marssum
tel/fax (058) 2542157
email info@frlgids.nl
internet www.hdmedia.nl